Het Feestcomité Meuzegem is opgericht bij het begin van de jaren 1990 en bestaat vandaag nog  altijd uit een groep vrijwilligers die destijds startte  met het organiseren van een jaarlijkse kermis met veel aandacht voor de kinderen.

Ondertussen zijn  die klein gestarte initiatieven  uitgegroeid tot verschillende festiviteiten van grotere omvang die nog steeds toegankelijk zijn voor iedereen en telkens veel volk van Meuzegem en van de omliggende dorpen weten te charmeren.
Hoogtepunten in de  zowat 25-jarige geschiedenis van het Feestcomité waren ongetwijfeld de diverse activiteiten en evenementen die het organiseerde en coördineerde in het kader van het feestjaar Meuzegem900 in 2012 (www.meuzegem900.be)

Al dat moois in stand houden, wat de uitdrukkelijke wens is van velen, vergt natuurlijk veel handen en ideeën. Het Feestcomité is  dan ook voortdurend op zoek naar mensen die de activiteiten mee willen organiseren en ondersteunen  en die ideeën aanbrengen voor nieuwe initiatieven.
Contactpersonen:   VAN RANSBEECK Frank, DE VALCK André, DE VALCK Lorenzo, SNEYERS Steven, DECKERS Arnaud, DE NIL Pierre en MASSAER Josy

 
 
contactgegevens = Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 

FeestComité Meuzegem organiseerde telkens in december 2018 en 2019 een Kersthappening ten voordele van ........

 

Ook al was het wat laat op een donderdagavond 19/12/19 toch bracht de fanfare St.Cecilia een gratis KerstConcert om 20u in de kerk van Meuzegem met mooie zang en instrumentale muziek met lichtshow erbij.

Nadien werd er in 't Ameusement een hapje en een tapje voorzien (in de warmste week van Studio Brussel) en de opbrengst die ging integraal naar het gekozen goede doel "autisme".

Sommige bezoekers hielden alvast de (gekwetste) duimen omhoog om te duimen voor een goed resultaat en het mag er zeker zijn !
Na afloop hebben we het bedrag afgerond naar 1000€
(zie 2 eerste foto's)

Proficiat en dank aan alle aanwezigen die ons hiermee steunden om een goed resultaat te behalen.

 

NB : in 2018 was er ongeveer dezelfde opbrengst en die ging toen naar de organisatie van Spierziekten Vlaanderen (zie laatste foto).