De gemeenschap van Meuzegem is bezorgd om het mogelijk sociaal isolement van langdurig zieken en van + 75ers te verhinderen en te helpen doorbreken. Een 3 tal vrijwilligers van Ziekenzorg Meuzegem zet zich daar permanent voor in (DE DONCER Wiske, DE DONCKER Huguette en MASSAER Josy). Jaarlijkse mijlpalen zijn er rond Pasen en Kerstmis wanneer Ziekenzorg een bezoekje brengt aan huis met een kleine feestattentie.


Ook wanneer geweten is dat iemand in de buurt ziek of eenzaam is gaan de vrijwilligers van ziekenzorg op pad en brengen een bezoekje om de zieke of eenzame een steuntje te geven.

Ziekenzorg Meuzegem  denkt ook aan de verjaardag van zieken, eenzamen en ouderen en zendt  ze bij die gelegenheid een leuk wenskaartje .

Indien jij je ook als vrijwilliger wil inzetten voor de doelgroep van Ziekenzorg Meuzegem, of ken je een langdurig zieke of vereenzaamde buur en heb je niet de mogelijkheid zelf iets te doen, neem dan zeker contact met Ziekenzorg Meuzegem  (Josy Massaer, tel 02.270.02.78, Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.)