NOOIT ALLEEN!

Met bijna 100.000 vrouwen in 950 lokale groepen is Ferm de grootste vrouwenvereniging  van Vlaanderen.  Een sterk netwerk met een sterke traditie dat ook vandaag een meerwaarde betekent.  Samen maken we werk van een duurzame samenleving.


Kijk op www.samenFerm.be


Alle vrouwen zijn welkom: jong en ongebonden, weinig of terug meer tijd, een huis vol kinderen of net weer alleen.  Bij ons kun je samen met andere vrouwen leuke dingen beleven op jouw maat. Ben je sportief?  Heb je groene vingers?  Wil je alles weten over de nieuwste keukentrends of ben je een creatief wonder?  Wil je graag met vriendinnen wat cultuur opsnuiven en met je gezin iets leuk beleven? Ben je begaan met wat er in je omgeving of ver van je bed gaande is?

Wie je ook bent of wat ook je interesses zijn, je vindt bij KVLV zeker een belevenis die jou op het lijf geschreven is.


Voor uw informatie: Ferm rekening BE 70 7341 8916 1325
Indien u meer inlichtingen wenst : Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.  02/269 95 30
Magda Luypaert 02/269 28 52, Luce Lemmens 02/269 99 58

Al de activiteiten gaan door in “t Ameuzement , Meusegemstraat 84 te Meuzegem tenzij anders aangegeven.

De bijdrage voor elke activiteit is afhankelijk van de  gebruikte materialen en kan bijgevolg niet op voorhand bepaald worden. Wij wensen er nog aan toe te voegen dat al onze activiteiten openstaan voor iedereen en dat we een extra bijdrage van 3,00 € vragen voor niet-leden.  Wij staan open voor al jullie suggesties. 

 

www.samenFerm.be: voor al de activiteiten van de Ferme dames zou ik zetten

U vindt er tevens een samenvatting van al de voordelen van uw ledenkaart.

Programma FERM-Meuzegem 1/1/2020

Januari

1)Aquagym:  20 sessies begonnen op woensdag  13/11/2019bij de kinesist Triest, Berkenlaan te Wolvertem en worden verder gezet  in 2020 elke woensdag van 19u30  tot 20u30  (niet tijdens het schoolverlof) .

2)Driekoningenwandeling op zaterdag 11/1 om 18u stipt , georganiseerd door het feestcomité van Meuzegem. Meer inlichtingen kan u bekomen bij  Josy Massaer 02/270 02 78 (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.)

3)Kookworkshop op dinsdag 28 januari om 19u30  in ’t Ameuzement . speciaal voor de mannen: Valduvis, lekkers uit de Noordzee Valduvis  is het nieuwe kwaliteitslabel voor duurzaam gevangen vis van bij ons. Bij ‘lokale voeding’ denken we zelden aan vis. Maar ook daar kunnen we bewuste en duurzame keuzes in maken. Kies voor lokaal gevangen vis van het seizoen! Wij nodigen u uit om op de website verder informatie te sprokkelen: valduvis.be

4)Kookworkshop op donderdag  30/1 om 19u30 in ’t Ameuzement: Winterkost spécial, rode kool, wortelen, spruitjes, pompoen,… zijn allemaal wintergroenten die we vaak op het menu zetten. In deze workshop blaas je die winterklassiekers nieuw leven in met verrassende bereidingswijzen en originele smaken.

Februari

 

1)Aquagym op woensdag van 19u30 tot 20u30

Maart

1)Aquagym op woensdag van 19u30 tot 20u30

2) Internationale vrouwendag: zondag  8/3 welkom om 15u  in  ‘t Ameuzement Open café : We kunnen er samen schrijven en  levens veranderen,  KVLV werkt samen met Amnesty International.

3)Ontmoeting met Causerie op zondag 29/3 om 14u in Het schooltje van Relegem: ‘Aan tafel ‘ met Brigitte Balfoort inschrijven voor 23/3/2020 a.u.b.

Zie affiche in deze link georganiseerd door de regio waartoe we behoren nl ‘Hoppekouters’

April

1)Aquagym: laatste sessies

2)PASEN: zondag 12 april om 10u van harte uitgenodigd in de Paasviering!

Mei

1)Rommelmarkt in Meuzegem: 10/5  indien interesse inschrijven bij Josy Massaer 02/270 02 78 (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

2)Kookworkshop maandag 18/5  om 19u30 in ’t Ameuzement: Streetfood,  de snelle hap van de foodtruck maak je gewoon zelf! Maak zelf je 'meals on wheels' met lekkere, verse ingrediënten en geniet van originele snacks uit het vuistje.

3) Workshop bloemschikken op donderdag 28/5  om 19u30 in’t Ameuzement: Veelzijdige bloemenframes. Met enkele basismaterialen tover je een feestelijk bloemenframe waar je lang van kunt genieten.

Laat je tijdens de workshop inspireren en leer je frame telkens weer opfleuren met wat de pluktuin of bloemenwereld elk seizoen biedt. Een voorjaarscreatie met eierschalen vorm je met gedroogde lavendel en geurende bloemen zo om tot een pronkstuk voor je zomertafel. Voor een winterse sfeer gebruik je gebroken kerstballen en wintergroen. Je zult versteld staan van de vele mogelijkheden.  Meer informatie zal volgen.

Juni

1)Kookworkshop dinsdag 2/6 om 19u30 in ’t Ameuzement: Party uit Ons Kookboek, bij  een feestje horen hapjes! In deze workshop maak je de beste hapjes en drankjes uit Ons Kookboek®. Zo is je feestje gegarandeerd een succes.

2)Bedrijfsbezoek met workshop op zondag 7/6 om 9ueen ecoboeket wordt samengesteld. Georganiseerd door de Regio Hoppekouters, meer informatie volgt.

September

1)2deweekend  van september : 11/9, 12/9, 13/9  kermisweekend in Meuzegem

2)Fleuramour in Alden-Biesen van 25/9 tot en met 28/9: samen met onze regio Hoppekouters organiseren we een uitstap. We ontdekken een bloemenpracht in een historische omgeving. Duizenden bloemen worden er verwerkt in creaties op topniveau. Bloemenschikliefhebbers en bloembinders uit alle hoeken van de wereld vinden er mekaar.  Meer info volgt en inschrijven is noodzakelijk.

Oktober

1)Pannenkoekenbak op zondag 4/10 vanaf  14u  in ‘t Ameuzement ! Iedereen van harte welkom. Op wie kunnen we rekenen om een handje toe te steken?

2) Kom uit je kot : gezellig samenzijn gekoppeld aan een leuke activiteit op vrijdag 23/10 in  ’t Ameuzement  vanaf 19u.  voor alle leden en de dames van Meuzegem.  Inschrijven is noodzakelijk, meer informatie volgt later. 

3)Workshop bloemschikken op zaterdag  31 /10 om 10u in ‘t Ameuzement. We maken samen een grafstuk. : Wist je dat chrysanten symbool staan voor een lang en gelukkig leven, lang houdbaar zijn en het hele jaar rond verkrijgbaar? De perfecte snijbloem met een rijke symboliek. Met een kleurenpalet van geel, roze, paars tot groentinten en een ongelofelijk assortiment aan klein- en grootbloemige soorten, passen ze ook in elk interieur.Inschrijven is noodzakelijk.  Meer informatie volgt later.

November

1)Indien er voldoende inschrijvingen zijn kan er op woensdag 4/11 of 18/11 om 19u30 gestart worden met een nieuwe reeks van 20 lessen  aquagym.

December 

1)Aquagym